• Blender

  3,290 L
  Një produkt fantastik për kuzhinën tuaj
 • Blender i vogël praktik për çdo situatë
 • NutriOne

  4,990 L
  Zgjidhja e duhur për çdo shtëpi Nutrione, është një nga pajisjet më të njohura në të gjithë Europën. Falë teknologjisë, ky produkt bën të mundur që ju të ruani të gjithë vlerat ushqyese që i nevojiten trupit tonë. Nutrione, vjen si një eksluzivitet në Shqipëri, vetëm nga Kompania BigOne, dhe është i vetmi produkt i llojit të tij, orgjinal dhe i certifikuar, për tju dhënë sa më shumë garanci.
 • Set Tenxhere

  3,390 L4,190 L
  Tani keni edhe ju mundësinë që të gatuani më në fund si një profesionist i vërtetë. Ju do ta ndjeni menjëherë ndryshimin, duke përdorur këtë set të mrekullueshëm. Ushqimet tuaja, nuk do të ngjisin më, dhe shija e tyre do të jetë perfekte. Nxitoni të porosisni, dhe produkti juaj vjen që sot!!!!  
 • Një Set fantastik për Pastat tuaja  më të mira. Nga sot, mbaruan të gjitha vështirësitë që ju të gatuani makaronat përfekte. Menjëherë nga gatimi, Ju mund të kulloni ujin dhe të jenë gati për ti shërbyer ato. Porositeni tani, dhe produkti juaj mund të vijë që sot!!!!
 • Ky është një nga produktet më të kërkuara për këtë vit Një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të gatuar, vakte të shpejta, të shijshme dhe ju nuk do të shpenzoni shumë para!
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470