Aparat kundër insekteve

1,590 L

Keni frikë nga insektet,minjtë,merimangat?

Epo ,ne kemi menduar për këtë gjë

Frikës tuaj ,tashmë i erdhi fundi me aparatin RIDDEX , i cili do ju mbajë larg cdo insekt i cili ju shqetëson…

Freski dhe pastërti në shtëpinë tuaj …

Categories: , , ,

Description

PEST REPELLING  ,

Aparat kundër insekteve

Largon të gjitha llojet e insektevebuburrecaveminjmerimanga me pulse ultrazanore dhe elektromagnetike duke përdorur prizën elektrike për siperfaqe deri në 250 m2.

  • largon insektet
  • e pazhurmshme
  • punon 24 orë në ditë, 365 ditë të vitit
  • jep rezultate pas 1-2 javë

Pakoja përfshin 1 aparat.

  • RIDDEX  është e përshtatshme për mizat, mushkonjat, merimangat dhe buburrecat.
  • Nëse keni probleme me mushkonjat dhe insekte, teknologjia me ultratinguj do ti largojë ato më së miri.
  • Perfekte për personat që nuk dëshirojnë përdorimin e produkteve kimike
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470