Description

Atlete AIR Tone

  • Ofrojnë komfort për këmbët tuaja
  • Tonifikojnë trupin por dhe përmirësojnë qarkullimin e gjakut.
  • Evitojnë krijimin e mykut dhe mundësojnë ajrimin e këmbës.
  • Ju garantojnë qëndrimin e duhur për shtyllën tuaj kurrizore
  • Të disponueshme në nr 38