Bërëse Buke

9,800 L

Tani nuk keni më nevojë të shkoni në furrë për të blerë bukë.

Pajisja ideale për të gjithë që duan të bëjnë bukën vetë apo e duan gjithmonë të freskët

Description

Pajisje për bërjen e bukës

Gjithçka është automatike. Vendosni brenda përbërësit e nevojshëm, zgjidh programin e gatimit dhe bërësja e bukës punon për ju, nga përzierja deri në pjekje te bukës. Nuk ka nevojë për të bërë asgjë tjetër.

  • Kohëzgjatja ,të cilën ti mund të përdorësh deri në 10 Orë
    Bërëse buke shumë cilësore me 12 programe gatimi.
    Koha e mbajtjes së ngrohtë : 60 minuta .
  • Fuqia 600W
    Veshje e brendshme kundër ngjitjes.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470