Blender Dore

2,190 L

Blender Dore .

  • I shpejtë dhe i thjeshtë për tu përdorur.
  • Ideale për përzjerje, miksim dhe pure.
  • Material shumë CILESOR dhe dorezë praktike.
  • Fuqia: 200W.
  • Mund të përdoret direkt në tenxhere ose në tas.

Description

Blender Dore

  • Me një fuqi prej 15 W, Eficiente dhe shumë e thjeshtë në përdorim, Për përgatitjen e pureve ,supës apo ushqimeve për bebe apo smoothie .
  • Dorezë ergonomike praktike dhe e sigurtë për tu përdorur.
  • Kabëll i gjatë për më shumë lehtësi në përdorim.
  • Mund të përdoret direkt në tenxhere ose në tas

Lehtësi në përdorim dhe larje

Pasi të keni përfunduar, thjeshtë pastroni thikën me një pecetë të njomë (pjesa e sipërme nuk mund të çmontohet, bëni kujdes që të mos laget me ujë). Ajo është e vogël dhe nuk do të zërë shumë hapësirë në dollap.

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470