Blender Multifunksional

3,390 L

Blender Multifunksional

WOW, të gjitha në një pajisje !!!

I shpejtë, dhe më i miri…pikërisht Blenderi që ju duhet kurdo e kudo …!

Description

Blender Multifunksional

  • Fuqia 700 W
  • Me gota,një  rrahëse dhe një enë mbajtëse me mililitra,thika për të prerë,tasi 700 ml,gota 600 ml
  • Material celik që nuk ndryshket
  • 220 x 240 V
  • I lehtë për tu pastruar
  • Me dy nivele shpejtësie
  • Mund të përdoret për të grirë ,për të bërë pure, për të rrahur vezët dhe për të përzier
  • Mikser Dore
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470