Blender

3,290 L

Një produkt fantastik për kuzhinën tuaj

Categories: , Tags: , , ,

Description

Një pajisje super moderne për kuzhinën tuaj. Ky Blender fantastik, është një nga modelet më të pëlqyera nga amvisat, sepse plotëson çdo nevojë të kuzhinës tuaj. Porositeni tani, pordukti mund tju vij që ditën e sotme. Transporti është gjithmonë falas

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470