Brumatriçe

5,990 L

Keni dëgjuar në shoqërinë tuaj që të gjithë e kanë një të tillë në familjen e tyre??

E pra, tani mund ta porosisësh edhe ti….është Fantastike.

Ju mund të përgatisni produktet më të mira të mundshme…në ngrohtësinë e shtëpisë. Porositeni tani, mund të vijë që sot.

Jo vetëm një pajisje kuzhine por dhe një ndihmës kuzhine ekonomik dhe fantastik.

Description

Brumatrice

 • 400W
 • 6 shpejtësi
 • 3 Modele elikash
 • Kazan 4 L
 • Me motorr të fuqishëm dhe kontroll të ndryshueshëm.
 • Zhurmë motorrike e ulët dhe aspak shqetësuese.
 • E përshtatshme për të realizuar larmi recetash.
 • Një tas prej celiku Inoks i cili mund të plotësoj të gjitha nevojat tuaja të kuzhinës.
 • Tepër i lehtë për t’u përdorur për të bërë ëmbëlsira, buke, pasta etj.
 • Përgatitja e ëmbëlsirave, biskotave është shumë më e lehtë.
 • Mikseri mund të përziejë lehtësisht brumin.
 • Motorri drejtohet drejtpërdrejtë në mënyrë që të kërkohet më pak energji për funksionimin e tij.

 

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470