Ekspres Kafe-je

10,990 L

Shijon kafen tuaj kremoze …

Tani mund të pini një kafe speciale, plot shije dhe arome njësoj si në një lokal luksoz.

Description

Ekspres kafeje

 • Fuqia 1000 Watt
 • Tensioni 220 Volt 
 • Presioni 15 bar
 • Depozita e ujit 1.6L
 • Filtra për një ose dy filxhane kafeje
 • Me bustina dhe kapsula ( kapuciono,kakao,salep,cdo pije te nxehte)
 • Mund të përgatisni me shkumë qumështi si dhe pluhur qumështi për ekspresin.
 • Përdorimi me kafe të bluar dhe jo me kapsula që gjenden me vështirësi
 • Makinë që aktivizohet falë butonave dhe nuk do gjeni vështirësi në përdorim.
 • Mund të përdorni te gjitha kafet e llojit pluhur si AmaPascucci, Lori, Harley etj. Cafe Express
 • Shumë praktik për lokal,shtëpi apo zyrë
 • Cilësi e garantuar
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470