Description

FRITEZE PROFESIONALE 

  • Fritezë BIG1ONE për të skuqur patate, por jo vetëm.
  • Kurseni kohë dhe energji ( deri në 50% të kohës duke e krahasuar me fritezat tradicionale)
  • Kapaciteti 3L 
  • Temperaturë 150 – 200°C
  • Pastrohet lehtësisht, sepse ju mund ta c’montoni pa vështirësi
  • Projektuar me materiale të nje rezistente të lartë.