Hekur me Avull

1,790 L

Hekur me Avull

Lamtumirë rrudha,,përgjithmonë!!

Description

Hekur me Avull

  • Hekur me avull me shumë funksione:
  • Sprucim te ujit
  • Pesha : 2300g
  • Avull Vertikal.
  • Rezervuar uji transparent.
  • Indikator të nxehtësisë me dritë.
  • Mbrojtje nga nbinxehja,
  • Termostat
  • Fuqia 2250W.
  • Sipërfaqe e veshur me qeramike.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470