Hekur Rrobash

3,590 L

Lamtumirë rrudha…

Ne jemi gati në cdo kohë…!

Description

Hekur Rrobash

 • Me funksion vetepastrues
 • Fuqi 2800W
 • Hekuri eshte me avull
 • Avull i vazhdueshëm (200gr / min): lagni dhe zbutni pëlhurën tuaj për një hekurosje më të lehtë
 • Avull vertikal për të hequr në një çast të gjitha rrudhat
 • Me kapacitet depozite për mbajtjen e ujit 250ml
 • Funksion anti kalk  dhe anti rrjedhje
 • Pllaka qeramike për një hekurosje më të shpejtë
 • I përshtatshëm: i qëndrueshëm dhe i lehtë për tu menaxhuar
 • Ndihmon mbrojtjen e pëlhurës ndërkohë që hekurosni edhe rrudhat më të vështira
 • Përdorni çelësin rrotullues për të zgjedhur llojin e pëlhurës për të garantuar temperaturën dhe intensitetin e përshtatshëm të avullit
 • Për një gjenerim më të mirë dhe të vazhdueshëm të avullit, uji me presion të lartë shpërndahet në pllakën qeramike shpejt dhe me efikasitet.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470