Description

Hekur Rrobash me Kaldajë

  • Hekuri i rrobave përshtatet me çdo kërkesë tuajën gjatë hekurosjes kështu ju mund ta përdorni me kabëll.
  • Ju lehtësisht mund ta furnizoni pasi ka  depozitë të vecuar për ujë Ky hekur ka një fuqi 2600 W, ju nuk do të shqetësoheni më për rrudhat e krijuara në rroba.
  • I përshtatshëm për cdo material .
  • Me sistem vetëpastrimi
  • Me Gradacion
  • Mund të përdoret edhe  për hekurosje në kremastar
  • Hekuri gjithashtu ofron mundësi të ndryshme të kontrollit të avullit duke përfshirë avull të vazhdueshëm, avull të fuqishëm, hekurosje në të thatë dhe funksionin e sprucimit, dhe gjithashtu edhe avull gjatë hekurosjes në mënyrë vertikale.
  • Kujdes, kini parasysh, të ngrohni hekurin përpara çdo përdorimi (5 minuta).