Karrocë për fëmijë I-MOVIE

48,500 L

Karroca që ju duhet për një shëtitje të qetë dhe shumë të sigurt.

Tani , fëmija juaj do të jetë më i qetë në xhiron e pasdites

Description

Karrocë për fëmijë I-MOVIE 

  • Me 7 pika sigurie,
  • Seti përmban: karrocën për fëmijë e cila mbahet në dy pozicione të ndryshme
  • Me mbulesë këmbësh.
  • Me strehë të plotë në pjesën e sipërme
  • Dopio rrota ( në nivele të ndryshme )
  • Me sigurim në pjesën e përparme ku fëmija mbështetet
  • Kosh për produktet e fëmijës.
  • Kosh për tu vendosur në makinë
  • Seti përmban karrocën për fëmijë e cila mbahet në disa  pozicione të ndryshme
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470