Kostum Dobësimi

4,990 L

Kostumi Hot Shapers,

Mbani trupin tuaj në formë , me kostumin tonë.

Description

“Hot Shapers” Kostum Dobësimi

  • Strece që ju ndihmojnë të djersisni më shumë.
  • Prodhuar me material neotex i cili stimulon djersitjen në cdo moment të ditës.Materiali Neotex rrit temperaturën e trupit, stimulon djersitjen dhe thith djersën duke mos lejuar që djersa të dalë në sipërfaqe.
  • Ju ndihmon të djersisni në pjesën e vitheve dhe kofshëve.
  • Ju do djersisni edhe duke ecur, kjo falë materialit i cili stimulon djersitjen në cdo moment.
  • Mund të mbahen veshur si strece të thjeshta në shtëpi, kur dilni shëtitje, në palestër etj.
  • Janë shumë komode dhe të dizenjuara që të rrinë ngjitur pas trupit.
  • Këshillohet të lahet me dorë, me ujë të vakët
  • Përmasë standarte 
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470