Kovë KONG MOP Mini

3,060 L

Kovë KONG MOP Mini

Për një ambient të pastër , ju sugjerojmë kovën me Centrifugë…

Description

Kovë KONG MOP Mini

  • Tani nuk do të ndjeni lodhje dhe vështirësi në larje në sajë të shtupës , do të pastroni shpejt dhe kollaj të gjitha llojet e dyshemeve.
  • Procesi i shtrydhjes ose i shpëlarjes, tashmë është një proces i thjeshtë
  • Vendoseni kokën e shtupës tek centrifuga e kovës dhe thjesht ushtroni forcë tek shkopi për poshte për të filluar procesin e shtrydhjes ose të shpëlarjes. Nuk ka nevojë të shtypni asnjë pedal
  • Gjithashtu, shkopi është i palosshëm dhe zgjatet deri në 1,50 m, ndërsa mundëson lëvizjen efektive të pastrimit në kënd rrotullimi 180°
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470