Kovë me mekanizëm rrotullues

2,690 L

Një pajisje që na duhet të gjithëve në shtëpi

Redukton kohën dhe stresin nga punët e përditshme…

Cfarë po prisni ???

Description

Kovë për larje dyshemeje.

Seti perfshin:

  • 1 Kovë
  • 1 Shtupë
  • 1 Bisht Shtupe
  • 1 Leckë mikrofibër
  • Shkopi i shtupës zgjatet sipas dëshirës dhe fiksohet lehtë.
  • E përshtatshme për cdo sipërfaqe, pavarësisht këndit apo formave.
  • Kapaciteti; 10 L
  • Lecka mikrofibër: për përthithje perfekte.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470