Kovë Profesionale

2,690 L

Kova Profesionale 

Të gjitha ne e kemi shumë bezdi pastrimin e shtëpisë,por ,me Kovën Profesionale ,që ne ju sugjerojmë ,,,na besoni që do jetë e kundërta!

Pastroni Shpejt dhe Super mirë…

 

Description

Kova Profesionale  e Pastrimit 

  • Përbëhet nga : Kova, Mekanizmi Shtrydhës, Pjesa e Pastrimit ( material Pambuku), Shkopi mbajtës ,doreza ergonometrike , e cila krijon lehtësi gjatë përdorimit
  • Material plastik ,shumë cilësor.
  • Efikase në përdorim
  • Pastron shumë mirë ,dhe nuk lë asnjë shenjë në sipërfaqe
  • Tashmë , punët e shtëpisë nuk do ti kemi aq shume bezdi
  • Nuk zë shumë hapësirë, lehtësisht mund të zhvendoset në vende te ndryshme

 

 

 

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470