Krëhër Elektrik

2,390 L

Krëhër Elektrik

Flokë të bukur , të drejtë…

Gati për festë …! ☺

Description

 Krëhër Elektrik

 • Ekran dixhital
 • Pllakë qeramike
 • Temperatura shkon deri në  450°C
 • Drejton floket shpejt, pa i djegur duke ruajtur shkelqimin dhe volumin e tyre.
 • Me fuqinë e një hekuri të sheshtë, nxehet në temperaturën e përsosur shpejt, madje edhe ngrohje që nuk do të dëmtojë flokët.

Pajisja ka :

 • Buton komandimi për rritjen dhe uljen e temperaturës dhe buton për ndezje dhe fikje.
  Dhëmbëzat e krëhërit prej qeramike depertojnë shumë lehtë në fijet e flokeve duke mundësuar drejtimin perfekt të tyre .
  Drejton të gjitha llojet e flokut (kacurrela, me onde, të gjatë apo të shkurtër) në vetëm pak minuta.
  Shumë praktik për tu perdorur .
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470