Makinë Depilimi Philips

4,290 L

Erdhi vera…duhet të bëhemi gati për plazh  🙂

Description

 • Eshtë një pajisje e cila nuk duhet të mungojë ne familjen e aksesoreve për Kujdesin Personal dhe bukurinë.
  Ajo ka një kokë e cila përdoret për depilim dhe heqjen e qimeve nga rrënja.
 • Heq qimet e padëshiruara nga këmbët, fytyra, sqetullat, bikini dhe zonat e tjera të ndjeshme.
  Depilator per femra tepër PRAKTIK për tu perdorur.
  Kujdeset të hequr qimet nga rrënja duke mos i këputur ato. Këmbë të buta dhe një lëkurë e lëmuar pa irritime.
 • Kjo Pajisje është perfekte për cdo femër.
 • Koka e depilatorit ka 20 piskatore të cilat në mënyrë eficente dhe të shpejtë do të heqin qimet me rrënjë. Këmbët tuaja do të jenë të buta deri në 4 javë !
  Dhe pasi qimet të fillojnë të dalin sërish, ato do të jenë më të holla dhe më të buta. Duke ju bërë seancën tjetër të depilimit më të thjeshtë.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470