Makinë Qethëse

2,400 L

Pse të harxhoni kohën duke shkuar tek një berber?

Zbukuroni veten tuaj..me makinën qethëse më të mirë që keni parë ndonjëherë….

Description

MAKINE QETHESE

Mund te realizoni nje prerje flokesh sipas deshires.

  • Mund të punojë  e lidhur në korent
  • Koka është e ndërrueshme
  • Eshtë e pajisur me 4 koka
  • Furcë pastrimi
  • Gërshërë
  • Krëhër
  • Gjatësia e kabullit 1.8m
  • Pastrohet lehtësisht me ujë.

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470