Marshë Flokësh

2,990 L

Mashë Flokësh 

Ju prezantojmë me produktin që ju duhet të gjitha vajzave , ta kenë në shtëpine  e tyre …

Për Onde të bukura, që zgjasin ,dhe floku juaj  nuk dëmtohet ASPAK

 

Description

Mashë  Flokësh 

  • Fuqia 220V-240V
  • Model: TB-668
  • Sipërfaqe e lëmuar
  • Prodhon nxhetësi Perfekte për kacurrela të bukura dhe të qëndrueshme
  • Material rezistent ndaj nxehtësisë
  • Ka doreza ergonometrike 
  • Me kabëll të rrotullueshem 360 Grade
  • Nje stilues për ti bërë flokët tuaj me onde në vetëm pak minuta.
    Me temperaturë deri në 210 gradë Celcius
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470