Mikrovalë

8,990 L

Akoma nuk e keni dhe ju në shtëpinë tuaj ?

Eshtë shumë e domosdoshme për familjen tuaj, ju sugjerojmë për cdo kuzhine !

Description

Furrë Mikrovalë

  • Eshtë një mjet i domosdoshëm për kuzhinën tuaj pasi do të shkrijë ose ngrohë ushqimet tuaja në kohë shumë të shpejtë.
  • Me fuqi 700w.
  • Kapacitet 20 L.
  • Temperatura sipas dëshirës.
  • Super praktike edhe moderne!
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470