Mini Kondicioner

12,700 L

Temperaturave të larta ju erdhi fundi …

Me mini kondicionerin tonë , do ti thoni lamtumirë vapës e cila duket që do zgjasë këtë verë…

Description

Mini Kondicioner 

  • Me 3 shpejtësi të ndryshme.
  • Përmasat: 43.5 x 37.5 x 82 cm 65/
  • 2000W
  • Vetëm për freski
  • 220-240 V.  
  • Me tre nivele shpejtësie dhe kontroll mekanik
  • Mini ekran në pjesën e sipërme që tregon nivelin e temperaturës
  • I ndërtuar me fleta prej plastike në pjesën që nxjerr ajrin.
  • Me nivel  të ulët të zhurmës
  • Depozitë uji me kapacitet 10 Litra  .
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470