Moka Kafe

790 L

MOKA kafe përgatisni kafen për vete dhe miqtë tuaj në cdo kohë e përshtatshme për shtëpi dhe zyrë.

Ju jep kënaqësinë të ndjeni shijen e vërtetë të kafesë suaj.

Description

MOKA Kafe

  • Përgatisni kafen për veten dhe familjarët tuaj në cdo kohë
  • E përshtatshme për shtëpi dhe zyrë
  • Materiali alumin cilësor që ju jep kënaqësinë të ndjeni shijen e vërtetë të kafesë suaj
  • Kapaciteti është 2 filxhan kafe
  • Përdorim dhe pastrim  i lehtë me ujë të bollshëm.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470