Description

Pajisje elektrike e cila është shumë efikase në përdorim.

  • Me një fuqi deri në 1500 W.
  • Kapaciteti 1.8L.
  • Materiali shumë cilësor i Inox-it.
  • Me tregues të nivelit të ujit ku ju mund ta shihni lehtësisht .
  • Mundësi për të hapur kapakun  dhe në momentin që lëngu është gati ,ndalon automatikisht .
  • Ka një ngjyrë gri .
  • Mund të pastrohet lehtësisht
  • Mund të përdoret  edhe për të ngrohur edhe lëngje te tjera si caj ,qumësht,kafe etj