NutriOne

4,990 L

Zgjidhja e duhur për çdo shtëpi
Nutrione, është një nga pajisjet më të njohura në të gjithë Europën. Falë teknologjisë, ky produkt bën të mundur që ju të ruani të gjithë vlerat ushqyese që i nevojiten trupit tonë. Nutrione, vjen si një eksluzivitet në Shqipëri, vetëm nga Kompania BigOne, dhe është i vetmi produkt i llojit të tij, orgjinal dhe i certifikuar, për tju dhënë sa më shumë garanci.

Description

  • Përbëhet nga një thikë prerëse me 6 helika për fruta dhe perime,fruta të thata  e kompakte…
  • Fuqia: 600 W dhe 900 W
  • Eshtë një aplikim i dobishëm, kompakt dhe i gjithanshëm i kuzhinës që mund të përmbushë çdo punë të kuzhinës në më pak se 10 sekonda.
  • Super shpejtësi dhe cilësi maksimale
  • Gota familjare për gjithë shtëpinë
  • Gota personale që merret me vete
  • Grirësja për farat që i kthen në pluhur
  • Tashmë grini farat kthejini në pluhur dhe ato sdo të dallohen në smuthin që do bëni!
  • Hidhni në blender copa frutash/perimesh me një sasi lagështie (qumësht, ujë, lëng frutash…) dhe blendojini për fare pak sekonda!
  • Masa juaj do të jetë gati dhe e shijshme!
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470