Pajisje për pastrimin e veshëve

900 L

Keni shqetësime nga veshi?

Nuk dëgjoni si duhet?

Pajisja që ju duhet të gjithëve , është tashmë këtu ….për ju!

Description

Pajisje për pastrimin e veshëve

  • Funksionon me bateri dhe është lehtësisht i përdorshëm
  • Pastron dyllin dhe garanton higjienën e veshëve tuaj
  •  Ideal për cdo lloj moshe
  • Nëse vuani nga mosdëgjimi mos e përdorni!!!!

  • Me dritë Led në pjesën e saj të pasme që ju të mund të
    shihni me qartësi.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470