Tenxhere Pressure MultiCooker

6,990 L

Ky është një nga produktet më të kërkuara për këtë vit

Një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të gatuar, vakte të shpejta, të shijshme dhe ju nuk do të shpenzoni shumë para!

Description

Modeli më i shitur i Multicooker. Pikërisht produkti që të gjithë flasin.Me këtë produkt, nuk keni më pse të anulloni oraret tuaja…Pressure Multicooker gatuan për ju. Me një numër të jashtëzakonshëm programesh, praktikisht ky produkt mund të përgatisë gjithçka për ju. Është fantastik, porositeni tani, dhe mund tju vijë që sot.

Multi Cooker, është një nga pajisjet, e cila bashkon teknologjinë dhe gatimin me presion.

  • 12 funksione të ndryshme gatimi( pjek,gatuan,zien,skuq….)
  • Kapacitet i Kazanit 6 Litra
  • Material celik inoks.
  • Rezistent ndaj gervishtjes
  • 0-90 min kohë për gatime me presion
  • Sistem i sigurtë mbyllje
  • Ushqime me shumë  vitamina dhe vlera ushqyese
  • Shije të mrekullueshme pa yndyra të shtuara
  • Super e thjeshte per tu pastruar.
  • Klas Energjie A+++
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470