Description

Pupa “Magic Ballerinas”

  • Ruajnë komfortin dhe rehatinë e këmbëve
  • Janë shumë të rehatshme
  • Janë praktike mund ti merni në cdo rast me vete në cantë…
  • Përdoren edhe për balet
  • Të disponueshme në ngjyrë të zezë