Qafore

2,920 L

Qafore “Neck Komforter”

Ndjehuni rehat dhe komod ,kudo që ndodheni…

Description

Qafore”Neck Comforter”

Shumë profesionistë shëndetësor e rekomandojne për qafën sepse:

  • Lejon muskujt e qafës se shtrënguar për t’u çlodhur,
  • Ndihmon ne relaksimin e shtylles kurrizore dhe nyjeve
  •  Presioni është i rregullueshëm kështu që ju mund të vendosni të shpalosur në nivelin tuaj qe te relaksoheni
  • Nuk ka bateri, kimikate apo efekte anësore të dëmshme.
  • Është i lëvizshëm, i sigurt dhe i lehtë për t’u përdorur.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470