Rubinet Elektrik

3,990 L

RUBINET ELEKTRIK

Uji i ngrohtë mungon në kuzhinen e shtëpisë suaj për arsye të ndryshme. Zgjidhja më optimale e mundshme është përdorimi i rubinetit elektrik për ngrohjen e ujit vetëm brenda disa sekondash.

Kurseni para dhe kohe. Para, sepse nuk keni nevojë që të merrni ujë nga dushi juaj për ta përdorur në kuzhinë dhe kohë nuk ju duhet të prisni derisa uji i ngrohtë që ju më pas të vazhdoni të kryeni punët tuaja.

Description

Rubinet Elektrik 

  • Rubinet për ngrohjen e menjëhershme të ujit.
  • E përshtatshme për në kuzhinë, tualet, etj
  • E thjeshtë dhe e lehtë për t’u instaluar.
  • Rubineti me korent që siguron ujë të ngrohtë në vetëm 5 sekonda.
  • Rubineti tregon temperaturën në ekranin dixhital.
  • Rrotullohet 360 Gradë
  • Temperatura deri në 100 Gradë
  • Nuk harxhon energji elektrike pasi eshte i klasit A++
  • I përshtatshëm për cdo ambient 
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470