Sandale Ortopedike

1,650 L

Sandale Ortopedike

Të lehta dhe pikërisht ato që ju duhen në këtë verë të nxehtë…

Description

Sandale Ortopedike

  • Sandale me bazë ortopedike , të cilat ndihmojnë në ruajtjen e baraspeshës në trupin tuaj 
  • Janë shumë të lehta dhe ju mundësojnë një ecje pa lodhje
  • Ndihmojnë në qarkullimin e gjakut

 

 

 

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470