Set Tenxhere për Pasta

2,190 L

Një Set fantastik për Pastat tuaja  më të mira.

Nga sot, mbaruan të gjitha vështirësitë që ju të gatuani makaronat përfekte. Menjëherë nga gatimi, Ju mund të kulloni ujin dhe të jenë gati për ti shërbyer ato.

Porositeni tani, dhe produkti juaj mund të vijë që sot!!!!

Description

SET TENXHERE per pasta

  • Tenxhere e përbërë nga çeliku inox 
  • Ka një bazë të trashë.
  • Sita e brendshme gjithashtu është e bërë nga çeliku inox e përshtatshme për kullimin e pastave
  • Kapak i përbërë nga materiali i qëndrueshëm me vrima për daljen e avullit.
  • Sipërfaqja jo ngjitëse 
  • Lartësia 16 cm
  • Me doreza anësore ergonometrike , të cilat krijojnë lehtësi në përdorim
  • Ngjyra e disponueshme : e kuqe  
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470