Shtrydhëse Frutash “FUEGO”

5,050 L

Shtrydhëse Frutash “FUEGO” 

Shijoni lëngjet e freskëta me shtrydhësen më të mirë  ….

Description

Shtrydhëse Frutash “FUEGO”

Fuqia: 700 W
* Me dy nivele shpejtësie 
* Kapaciteti i enës së tulit: 1.7 L
* Materiali i sitës: Çelik që nuk ndryshket
* Këmbëza që nuk rrëshqasin( me gominë)
* Ngjyra: Gri dhe e zezë

Shpejtësia gjatë shtrydhjes varijon nga 9000/16000 rpm

Gomina vakuumi , në pjesen e poshtme që të krijojë stabilitet me sipërfaqen ku është vendosur

Shumë e thjeshtë në pastrim.

Material cilësor dhe rezistent

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470