Tharëse Flokësh

2,200 L

Tharëse Flokësh 

Produkti që ju duhet të gjithëve në shtëpi

I nevojshëm për këdo ,kudo dhe kurdo!!!

Description

Tharëse Flokësh Sokany 

 • Me 3 Nivele nxehtësie
  Fuqia 2400 W
 • Me difuzor për kacurrela
 • Koke per tharje.
 • Koke per krehje.
 • Të gjitha në një paisje të vetme.
  Gjatësia e kabullit 1.5m
 • Merni një pamje mahnitëse me tharësen e flokëve.
 • Bën të mundur tharjen e flokëve dhe në distancë
  mënyrë që floku mos të digjet
 • Tensioni 220-240 V
 • Fuqia e motorrit e bënë tharjen dhe krehjen e flokëve më të thjeshtë
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470