Tharëse Flokësh (2)

1,950 L

Tharëse Flokësh 

Jepuni flokëve tuaj bukurinë që meritojnë…

Description

Tharëse Flokësh Sokany 

 • Një tharëse flokësh profesionale, që ju mundëson tharjen dhe rregullimin e flokëve në një kohë shumë të shkurtër.
  Përdor teknologjinë e jonizimit duke mbrojtur flokët dhe duke i bërë ato të shkëlqejnë.
  Rrit efektin hidratues të flokëve, duke i lëne ata të shëndetshëm.
  3 nivele temperature dhe ajri.
  Fuqia 2400 W.
  Krëhër-Furcë për stilim të flokëve

 • Krëhër për krehje normale
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470