Tigan me veshje Guri

1,390 L

Tigani që ju kishte munguar deri sot në kuzhinat tuaja…tani e keni zgjidhjen ☺

Description

Tigan me veshje Guri

  • Diametri: 22 cm deri në 30 cm
  • Me veshje guri 
  • Kundër ngjitjes dhe gërvishtjeve
  • Ruan vlerat ushqyese
  • Pastrohet lehtë
  • Tigani prej Guri  është ideal për gatime të shijshme, të shëndetshme dhe të shpejta. E vecanta e këtij tigani është aftësia për të ruajtur vlerat ushqyese të produkteve ushqimore në gatime. Vitaminat, proteinat dhe të gjitha vlerat e tjera organike serviren së bashku me pjatën e gatimit. Falë gurit  ushqimi nuk ngjitet dhe gatimi përfundon brënda një kohe të shkurtër.
  • Doreza e tij ergonomike nuk e përcjell nxehtësinë edhe kur tigani ndodhet në zjarr. Cilësia e lartë e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve dhe konsumit të përditshëm. Ai ofron komoditet në pastrim dhe nuk zë hapësirë në kuzhinë.
Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470