Zgarë Elektrike

2,700 L

Porositeni tani, dhe produkti mund tju vijë që sot.

Zgara ideale për barbecue-t tuaja.

Doni të mblidheni me miqtë, apo të përgatisni disa Burgers për familjarët tuaj, ?

Tani është koha, me produktin e duhur, që bën që ushqimet tuaja të jenë më të shijshme se kurrë….

Cfarë po prisni ?

Categories: , Tags: , ,

Description

  • Zgarrë ELEKTRIKE
  • Zgarë elektrike për ushqime të shpejta e të shëndetshme
  • E përshtatshme për shtëpi apo kudo tjetër
  • Me sipërfaqe të kromuar që nuk ngjit .
  • Mund të piqen produkte të ndryshme
  • Në pjesën e sipërme ,ka zgarrën e cila bën ndarjen nga pjesa e poshtme
  • Shumë e lehtë për tu përdorur dhe pastruar
  • Mjaft e sigurt
  • Fuqia 2000 W
  • Dimensionet 37 cm x 26 cm

Një produkt fantastik, që çdo kush prej nesh ka nevojë!!

Porosisni tani, dhe do te perfitoni ulje fantastike +355 68 40 85 470